Prvi Forum franšiza 2019.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hrvatska gospodarska komore i njena Zajednica franšiznog poslovanja, u utorak, 15. listopada, u 9 sati organizira prvi Forum franšiza 2019. u Kongresnom centru Forum Zagreb, na adresi Radnička cesta 50.

Forum franšiza 2019. organizira se s namjerom okupljanja tvrtki koje na hrvatskom tržištu posluju po principu franšiznog modela poslovanja u različitim granama gospodarstva (trgovina, posredovanje u prometu nekretninama, marketing, turizam, proizvodnja, financijski sektor, uslužne djelatnosti i ostali).

Ujedno, teme Foruma o kojima će govoriti etablirani poduzetnici koji se bave franšiznim poslovanjem te akademski i pravni stručnjaci, kao i poznati svjetski franšizni broker, usmjerene su na franšizni poslovni model kao zamašnjak razvoja gospodarstva i novog zapošljavanja.

Forum je u stvari edukacija namijenjena kako poduzetnicima početnicima i tvrtkama u razvoju, tako i etabliranim franšizerima kako bi pomoću korisnih informacija o uspostavi franšiznog sustava, kreiranju odgovarajućih ključnih ugovornih obveza, primjeni najbolje poslovne prakse, važnosti intelektualnog vlasništva i naknadama šteta kod njegove povrede, donijeli odluku o franšiziranju svog poslovnog modela – postali potencijalni davatelji franšize ili potencijalni primatelji franšize.

Za sve poduzetnike željne znanja kako najjednostavnije internacionalizirati svoje poslovanje i znatiželjne ovo je event koji ne smijete propustiti. Hrvatska FIP udruga je jedan od pokrovitelja ovog događaja. Ulaz besplatan.
https://www.hgk.hr/prvi-forum-fransiza-2019-najava

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

© 2020 HRVATSKA UDRUGA ZA FRANŠIZNO POSLOVANJE