INKUBATORU ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE !

ŽELITE POSTATI SAM SVOJ GAZDA? ONDA VAM TREBA NAŠ

INKUBATORU ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE !

Inkubator za samozapošljavanje je projekt Hrvatske udruge za franšizno poslovanje. Projekt je zamišljen kao okupljanje zainteresiranih dionika za ovu temu i online aktivnosti u smjeru edukacije i osnaživanja osoba zainteresiranih za samozapošljavanje i pokretanja vlastita poslovanja.

Glavni događaj biti će 10.12.21. u 14 sati u Ziceru, Avenija Dubrovnik 15

Nositelji projekta : HRVATSKA UDRUGA ZA FRANŠIZNO POSLOVANJE
Projekt je financijski podržao: Grad Zagreb
Medijski pokrovitelji: Poslovni FM, Poslovni savjetnik, Suvremena.hr, wOMEN IN ADRIA
Podršku projektu dali su: MOBILE ONE, FINA, BODY CREATOR,

Ciljana skupina kojoj je projekt namijenjen su svi koji razmišljaju o pokretanju vlastita poslovanja, a pogotovo nezaposlene osobe i osobe u tranziciji koje će u ova teška vremena biti otpušteni kao tehnološki višak uz otpremnine, koje pak mogu uložiti u svoje samozapošljavanje. Projekt je također važan mladima, ženama i studentima koji žele pokrenuti svoj vlastiti posao. Posebnu pažnju posvećujemo i azilantima kao marginaliziranoj skupini koja ima prava na samozapošljavanje uz potpore HZZ.

Inkubator će biti interesantan i za domaće poduzetnike u fazi rasta koji nude svoje franšize, s obzirom na to da se i samozapošljavanje kupnjom nečije franšize financira bespovratnim potporama preko HZZ. U projektu sudjeluju i partneri koji nude usluge i znanja koje poduzetnicima početnicima, a i onima s iskustvom, mogu biti od presudne važnosti za uspjeh.
Izvan okvira ovog fizičkog događanja Inkubator će ostati u svojoj online verziji kao mjesto osnaživanja i edukacije osoba koje žele samozapošljavanjem pokrenuti svoj posao, te isto tako će biti mjesto razmjene iskustava s poduzetnicima koji su već prošli kroz taj proces.

Ulaz je besplatan uz prijavu na linku: www.inkubatorzasamozaposljavanje.com

© 2020 HRVATSKA UDRUGA ZA FRANŠIZNO POSLOVANJE