Globalni, digitalni franšizni sajam i pogodnosti za domaće franšize

Da li ste davatelj franšize koji se želi proširiti ili ste u potrazi za nekom dobrom franšizom kako biste na sigurniji način započeli poslovanje i podijelili rizik s iskusnim poduzetnikom. Ako je sve to točno onda je ova vijest upravo za vas.

FranchiseShow247, je nova poslovna platforma koja omogućava potencijalnim primateljima franšize, pristup vašoj franšiznoj ponudi 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu. S druge strane to davateljima franšize omogućava pronalazak pravog franšiznog partnera. To je vrlo jednostavna, digitalna platforma koja omogućava veliku vidljivost vašeg koncepta na globalnoj franšiznoj pozornici.

Ovaj interesantan projekt globalnog franšiznog sajma, daje davateljima franšize mogućnost da kreiraju svoj virtualni izložbeni prostor koji će biti aktivan 12 mjeseci godišnje uz mogućnosti nadogradnje i ažuriranja u bilo koje vrijeme bilo da treba novi logo, nova ponuda, novi projekt..

Osim toga FranchiseShow247 omogućava svojim izlagačima da dodaju svoj vlastiti blog ili seminar na platformi što će onda biti podijeljeno globalno preko društvenih mreža sajma. Ako postoji odličan sadržaj koji bi mogao privući potencijalne kupce franšize, onda je Franchise Show247 mjesto za podijeliti ga.

Zapravo se ne razlikuje jako od fizičkog sajma franšiza. Svaki izlagač ima svoj prostor koji je brendiran i mogu se tu postaviti svi propagandni materijali koji su i u fizičkom obliku prisutni na štandovima. Može se čak i razgovarati s izlagačima i zatražiti dodatne informacije.

Svaki virtualni štand povezan je linkovima s matičnom web stranicom izlagača i njegovim društvenim mrežama, ali i s obrascem za upit o dodatnim informacijama kako bi se omogućilo najveća moguća vidljivost kroz razne kanale.

Hrvatska FIP udruga je s organizatorima ovog globalnog događaja dogovorila posebne uvjete izlaganja za svoje članove pa ukoliko ste vi jedan od hrvatskih davatelja franšize ili ste jedan od potencijalnih kupaca, a zanima vas biti dio ovog globalnog projekta kontaktirajte nas na email: LKUKEC@INET.HR za dodatne informacije.

© 2020 HRVATSKA UDRUGA ZA FRANŠIZNO POSLOVANJE