Tunaholic

Obitelj smo sa preko 29. godina iskustva loveći ribu i ploveći ovim morem. Odlučili smo podići ribarenje na višu razinu te svoje doživljaje i iskustva podijeliti s Vama. Projekt Tunaholic® iznjedrio je nakon toliko godina iskustva u ribarenju, te je pretočen u novu gastro priču osmišljenu do najsitnijih detalja, od pripreme jela, naziva jela, ambalaže, dizajna objekta. Tunaholic fish bar otvoren je 2020. godine, te je u kratkom vremenu iskočio u gastro ponudi Hrvatske. Odmah nakon otvaranja punio je medije, zasipan je pohvalama, a od gastro klijenata i stručnjaka stižu samo pozitivne kritike i riječi hvale.
Tunaholic je postao brend u vrlo kratkom vremenu, zahvaljujući uloženoj ljubavi, znanju, iskustvu i poznavanju takve vrste namirnice, inovativnoj pripremi, spoju tradicionalne kuhinje u modernom ruhu, te želji da naši gurmani budu zadovoljni ponuđenim.
Tunaholic nije običan fish bar, Tunaholic je zdrav i originalan način življenja kroz koji želimo da naše područje bude posebno po onome što mi i jesmo; more, riba i dobri ljudi.
Tunaholic je idealan partner u otvaranju objekta sa gastro ponudom bilo gdje u regiji i šire. Koncept franšize je baziran na entuzijazmu, originalnosti, gastro spoju moderne kuhinje i tradicionalne namirnice, zdravom i glavnom sastojku – ribi.
Koncept objekta je podijeljen u dvije moguće opcije, a optimalna kvadratura objekta je 20 – 40 kvadrata:
• Objekt u starom gradu, centralnom djelu grada / dio zgrade
• Objekt u velikom shopping centru
Nudimo jednostavan partnerski franšizni model koji podrazumijeva potpuni prijenos svih elemenata brenda. Iznimnom pažnjom odabranih sirovina i receptura, upotreba svježih namirnica, poseban način pripreme jela, pažnja na adekvatnoj i personaliziranoj ambalaži garancija su za uspješnost samog brenda. Tunaholic®je zaštićen i registriran brend te se kao takav može koristiti jedino partnerskim odnosom. Prepoznatljiv je i jedinstven i u dizajnerskom i arhitektonskom smislu.
Budući da naš operativni model provjereno i uspješno radi, nudimo Vam već gotovu predivnu riblju priču.
Kompletan proces od trenutka potpisa ugovora pa do realizacije biti će ispraćen i potpomognut od strane našeg kolektiva, koji će partneru – primaocu franšize prenijeti sva stečena iskustva i sistematizirana znanja potrebna za pokretanje i uspješno vođenje posla.
Promocija naših proizvoda i usluga doprinosi stvaranju slike o ugledu Tunaholic brenda, i to nam je važan cilj poslovanja. Koristimo razrađen način promocije i marketinga kroz društvene mreže.

Ako ste zainteresirani javite se na : 
lkukec@inet.hr
Ili nazovite : 
+385 98 16 97 427
© 2020 HRVATSKA UDRUGA ZA FRANŠIZNO POSLOVANJE