Tinker labs

Tinker labs međunarodni je franšizni lanac s već operativnim franšiznim partnerima na nekim dijelovima hrvatskog teritorija. Metoda Tinker labs programa je STEAM edukacija koja se zasniva na učenju: znanosti, tehnologije, inženjerstva, umjetnosti i matematike za  djecu i adolescente kroz interaktivne projekte i eksperimente.
Sustav je kao  takav međunarodno priznat i poznat te se kroz franšizu prenosi posebni know how, sustav poslovanja, proizvodi i usluge koji omogućavaju edukacije kroz igru i praksu na zanimljiv i edukativan način
Model franšize u Hrvatskoj osmišljen je tako da svaki franšizer ima svoj vlastiti definirani teritorij. Zahtijevamo da svaka lokacija ima najmanje 30 m2 za svaku učionicu. Pomažemo u dizajnu i opremi za nabavu za svaki novi centar. Većina naših franšiza samostalni su Tinker Labs centri s nastavom koja se nudi nakon škole (od 16: 00-20: 00). Međutim, imamo i franšize u okviru postojećih privatnih vrtića, gdje se program Tinker Labs nudi djeci kao dio njihovog redovnog vrtić programa, kao i nakon nastave u našem posebno dizajniranom prostoru za djecu izvan vrtić sustava. Dio naše metodologije poslovnog modela je pružiti inspiriranim učiteljima priliku da pokrenu vlastiti centar za učenje i rade ono što vole, podučavaju djecu i to u svoje vrijeme, a istovremeno zarađuju više novca nego radeći u javnom sektoru. Mnogi od naših novih franšizera su učitelji koji su se zaljubili u program i zaključili da je ovo dobra opcija za njih osobno i profesionalno. Kao takva, naša grupa franšizera uvelike nalikuje proširenoj obitelji, jer smo većina nas prvi puta vlasnici poduzeća i roditelji te smo se odlučili na taj korak, prije svega kako bismo ovo praktično iskustvo učenja prenijeli na svoju djecu.
Za više informacija:
Hrvatska udruga za franšzno poslovanje
kontakt: lkukec@inet.hr

Ako ste zainteresirani javite se na : 
lkukec@inet.hr
Ili nazovite : 
+385 98 16 97 427
© 2020 HRVATSKA UDRUGA ZA FRANŠIZNO POSLOVANJE

By: ONE.easy