Superclever

Međunarodna škola matematičko-logičkih vještina Superclever nastala je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva dvoje zaljubljenika u edukaciju, doktoranada iz područja inovacija u obrazovanju, a škola se prilagođava individualnim potrebama i tempu učenja svakog polaznika. Našim programima, temeljenim na najnovijim znanstvenim dostignućima, želimo potaknuti svako dijete da ostvari svoj puni potencijal: usmjeravamo djecu da razvijaju neograničene potencijale svog uma, potičemo njihovu motivaciju za učenjem i razvijamo samopouzdanje koje je osnova za uspjeh u budućnosti. Škola matematičkih i logičkih vještina Superclever doista je smjer u kojem se moderno obrazovanje mora kretati. Naši stručnjaci razvili su jedinstvenu web platformu na kojoj se prati uspjeh, a djeca su oduševljena metodama koje redovito motiviraju i izvlače maksimalni potencijal iz svakoga od njih.

Za pokretanje Superclever franšize nije potrebno prethodno iskustvo u obrazovanju ili posjedovanje tvrtke, što potencijalnim davateljima franšize olakšava ulazak u posao.

Program Superclever je izrazito profitabilan, a kroz naše edukacije ostvarujete i osobni napredak. Zato smo i pokrenuli mogućnost franšiznog poslovanja u kojem ćete dobiti sve naše tajne i trud, uspješan model poslovanja koji će omogućiti da uz minimalna ulaganja ostvarite izvrstan prihod, puno veći nego od bilo kojeg drugog načina poslovanja. Nudimo Vam iskustvo, provjeren model rada s kojim su zadovoljni tisuće roditelja i djece, marketinšku kao i stručnu podršku.

Ako ste zainteresirani javite se na : 
lkukec@inet.hr
Ili nazovite : 
+385 98 16 97 427
© 2020 HRVATSKA UDRUGA ZA FRANŠIZNO POSLOVANJE