Direct Booker

Franšiza Direct Booker je mreža vodećih agencija za najam privatnog smještaja u regiji. Osnovna ideja njihovog biznisa je povezati iznajmljivače i putnike, i to tako što posreduje i nudi pomoć objema stranama. Kao biznis, Direct Booker  zarađuje tako što svoje usluge naplaćuje od iznajmljivača, i to kao postotak od ostvarenog profita. Za iznajmljivače Direct booker je servis koji donosi ne samo značajno olakšanje (jer je njihov sustav baziran na IT rješenjima), već i uvećanje prihoda, kroz veću posjećenost.
Kupovinom Direct Booker franšize budući partner dobiva zaokružen poslovni sustav koji se bazira na naprednim IT rješenjima i dokazanu poslovnu ideju, uz brend koji je već prepoznat na turističkom tržištu.
Obveze primatelja Direct Booker franšize odnose se, nakon toga, na stvaranje kritične mase iznajmljivača i aktivnosti koje se mogu nuditi u određenim područjima.  Cilj im je usmjeren na akviziciju iznajmljivača i objekata, uz paralelno prikupljanje aktivnosti (izleti, restorani, barovi i sl.) koji će biti u ponudi kao dodatna vrijednost smještaja, i to kroz Direct Booker turistički vodič i 'Zajednicu pametnih putnika'. Ovo je mikro franšiza s relativno malim ulaganjem, no daje odlične poslovne rezultate za svakog primatelja franšize.

Ako ste zainteresirani javite se na : 
lkukec@inet.hr
Ili nazovite : 
+385 98 16 97 427
© 2020 HRVATSKA UDRUGA ZA FRANŠIZNO POSLOVANJE