Body creator franšiza

vlastiti posao uz stručnu i stalnu pomoć

Naša franšiza je svjetski priznata metoda preoblikovanja tijela i mršavljenja temeljena na Termo slim učinku i znanju Nobelovca Van Hoffa. Više od 20 godina mi stavljamo ženske obline na pravo mjesto i osmjeh na lice našim klijenticama i franšiznim partnerima.

Zašto kupiti franšizu Body Creator?

Postati franšizni partner Body Creator lanca znači pokrenuti vlastiti posao uz stručnu i stalnu pomoć nas davatelja franšize i iskusnih profesionalaca koji smo potpuno upoznati s ovim poslovanjem i imamo više od 20 godina iskustva u regiji. Govorimo o sektoru mršavljenja i preoblikovanje ženskog tijela koje ne poznaje krize i u stalnom je rastu.

Osmjeh i uspjeh

U Body Creatoru naj važnija su dvije stvari: osmjeh i uspjeh. Mi se iznimno trudimo da osiguramo oboje za naše djelatnike i klijente, a kroz franšizno poslovanje mi osmjeh i uspjeh dijelimo s našim franšiznim partnerima, ne samo radi velike zarade koju mogu ostvariti, nego i radi naše stalne pomoći koja im to omogućava.

20 godina iskustva i tone izgubljenih masnih naslaga

Po dosadašnjim iskustvima svake godine Body Creator pomaže više od 2000 žena da izgube oko 24 tona masnih naslaga , što rezultira s više od 115 000 centimetara izgubljenih u obujmu godišnje. Nadamo se da ćete upravo vi biti sljedeći koji će doprinijeti ovoj statistici.

Osobni pristup I pisana garancija za rezultate

U našim centrima, nakon detaljne antropometrijske i metaboličke analize tijela, naši stručnjaci određuju personalizirane tretmane za rješenje ciljanih problema na naj efikasniji način. Za uspjeh u tome dajemo i pisanu garanciju na rezultate. Aktivna vježba, plan prehrane i tretmani ovise o potrebama svakog klijenta. Naša pisana garancija daje dodatnu sigurnost i osigurava povjerenje naših klijenata.
Zatraži info

Body creator termo slim metoda

Body creator centri prvenstveno nude tretmane preoblikovanje tijela i mršavljenja bazirane na termo slim efektu koji garantira 30% uspješniji I brži gubitak kilograma od klasičnog. U okviru franšiznog paketa nudimo naj moderniju opremu za mršavljenje I preoblikovanje tijela kao I za prevenciju. Body creator metoda bazira se na termo slim učinku što znači mršavljenje uz pomoć topline, infra crvenih zraka i vakuuma. Metoda ima aktivni i pasivni dio. U aktivnom dijelu radi se o vježbi u posebno dizajniranim Termo kapsulama uz stručno vodstvo. Na fiziološkoj razini takva vježba ubrzava proces topljenja masnih naslaga dok u isto vrijeme ubrzava i metabolizam, a radi potrebe za hlađenjem naše tijelo ubrzano topi masni sloj.
Pasivni dio sastoji se od raznih tretmana i terapija koje dodatno djeluju na potkožno masno tkivo i celulit.

7 razloga da postanete primatelj naše franšize:

1. Naš najvažniji cilj je profitabilnost svakog primatelja franšize kroz pažljivo biranu strategiju cijena usluga za krajnje korisnike i kroz našu stalnu podršku.

2. Nudimo vrijednu poslovnu priliku niskog rizika, s povratom uloženih sredstava u roku od 12-18 mjeseci.

3. Body Creator koncept dokazan je i uspješan posao, testiran u Hrvatskoj i regiji, sa već izgrađenom bazom klijenata.

4. Body Creator je jedinstven i prepoznatljiv brend u brzorastućem sektoru mršavljenja s jakom konkurentskom prednošću na tržištu.

5. Body Creator nudi „ključ u ruku“ formulu, s jakom podrškom našim primateljima franšize

6. Body Creator nudi vrlo originalnu uslugu - jedinstvenu u sektoru mršavljenja

7. Zato što je vaš uspjeh naša obveza!

Naše glavne prednosti pred konkurencijom:

1. Jedinstvena i vrlo uspješna metoda mršavljenja, dostupna samo našim primateljima franšize

2. originalna oprema dio koje sami proizvodimo

3. pisano jamstvo za rezultate naših krajnjih korisnika

4. kreativan trening zaposlenika za operativan menadžment i prodajne vještine

5. stalno istraživanje i razvoj s ciljem uvođenja novih linija tretmana i ideja za poboljšanje poslovanja

ULAGANJE

Nudimo nekoliko formata franšize i svaki od njih ima drugu razinu ulaganju ovisno o broju opreme koja ide u pojedini format. Imamo mogućnost formiranja formata po financijskim i prostornim mogućnostima svakog primatelja franšize.

Kreirali smo posebni format koji se po ulaganju u potpunosti uklapa u visinu dobivenih sredstava za samozapošljavanje od HZZ.
VAŠ USPJEH JE NAŠA OBVEZA !!

Priključite se našoj uspješnoj obitelji i pokrenite posao u profitabilnom sektoru mršavljenja

POGLEDAJTE NAŠ VIDEO

https://youtu.be/Swa2XU2zLww

Za više informacija
Dr.sc. Ljiljana Kukec
Franšizni odjel
Tel. +385981697427
www.bodycreator.com

By: ONE.easy

licenseusersmile