Hrvatska udruga
za franšizno poslovanje

Okupili smo stručni tim experata koji već godinama nudi cijeli niz usluga poduzetnicima u fazi rasta. Hrvatska udruga za franšizno poslovanje je osnovana 2002. godine s ciljem promicanja i popularizacije franšiznog načina poslovanja, zaštite franšiznog poslovanja kroz promicanje samoregulacije franšiznog sektora usvajanjem Europskog etičkog kodeksa za franšizno poslovanje, savjetovanja i edukacije hrvatskih poduzetnika o ovom brzom i uspješnom načinu rasta i internacionalizacije poslovanja.

Udruga je članica Europske franšizne federacije (EFF) i Svjetskog franšiznog vijeća (WFC) od 2006 godine. Udruga ima 17 godina iskustva i jedino je tijelo u Hrvatskoj koje se aktivno bavi franšiznim poslovanjem, franšiznim konzaltingom, edukacijom i regrutiranjem franšiznih partnera za domaće i strane franšizne koncepte. Udruga je odlično umrežena u svjetske organizacije preko kojih je pomogla mnogim domaćim, uspješnim, poslovnim konceptima iternacionalizaciju svojeg poslovanja i u tome ima odlične rezultate i reference. Stranim franšiznim lancima pomaže plasman na Hrvatsko tržište i u tom smislu nudi franšize koje traže partnere.

Naša misija

Misija Udruge je okupljanje članova radi umrežavanja, savjetovanja, poticanja, promocije, popularizacije i razvoja franšiznog načina poslovanja, u svrhu povećanja zapošljavanja, promocije sigurnijeg, održivog poduzetništva i edukacije hrvatskih poduzetnika o ovom načinu financiranja njihove internacionalizacije ili jednostavno sigurnijeg pokretanja poslovnog pothvata.
JAVITE NAM SE

Naša filozofija

Pružiti našim članovima i klijentima know how i alate koje im mogu osigurati konkurentsku prednost na globalnom tržištu Uvjet stvaranja kvalitetne franšize je maksimalno integrirati naša praktična iskustva iz raznih franšiznih sektora poslovanja u kreiranju i savjetovanju oko uvođenja franšize Naša briga o klijentima i usmjerenost te naše dugogodišnje iskustvo i ekspertiza čini nas odličnim strateškim partnerom na njihovom putu internacionalizacije poslovanja
© 2020 HRVATSKA UDRUGA ZA FRANŠIZNO POSLOVANJE