Usluge

Kako to radimo?

Udruga nudi cijeli niz usluga za svoje članove i ostale poduzetnike kao što su: konzultantske usluge za poduzetnike koji su u fazi rasta i žele širenje i internacionalizaciju. Dajemo stručna mišljenja i rješenja za široki spektar različitih potreba klijenata poput:

  • optimizacije poslovanja standardizacijom procedura i stvaranjem poslovnih priručnika
  • projektiranja/izgradnje  franšiznog poslovnog modela
  • edukacije iz područja: franšiziranja, brendiranja, pozicioniranja, PR, sistematizacije poslovanja, laboratorija inovacija i kreativnosti i dr.
  • savjetovanje postojećih davatelja franšize u smislu optimizacije franšiznih aktivnosti i bolje penetracije na tržište
  • i druge usluge krojene po potrebama naših članova i partnera te onih koji će to tek postati

KAKO TO RADIMO

Kako bismo pružili uslugu i pomoć na visoko profesionalan način Udruga ima mrežu vanjskih suradnika i partnera specijaliziranih za različita područja poslovanja, a koji su eksperti u svakom od tih područja te mogu kvalitetno rukovoditi svakim aspektom franšiziranja poslovanja i ponuđenih usluga. Tu prvenstveno govorimo o uslugama tipa: franšizni ugovori, istraživanje i selekcija kandidata za određenu franšizu, brendiranju, pozicioniranju na domaćem i stranom tržištu, planiranju i treningu za primatelje franšize i njihovo osoblje, analizi prodajnih mjesta, stvaranju korporativnog i vizualnog identiteta, istraživanju tržišta i dr.

Naš posao prvenstveno se bazira na prijenosu našeg akumuliranog znanja i dugogodišnjeg iskustvu  na hrvatskom i svjetskom tržištu franšiza te znanja i iskustva naših partnera/ eksperata koji su to izgradili tijekom svog rada s franšizama i drugim poduzetnicima.

IMATE PITANJA? KONTAKTIRAJTE NAS!