HRVATSKA UDRUGA ZA FRANŠIZNO POSLOVANJE

O nama

Hrvatska udruga za franšizno poslovanje je neprofitna, nevladina udruga osnovana 2002. godine s ciljem promicanja i popularizacije franšiznog načina poslovanja, zaštite franšiznog poslovanja kroz promicanje samoregulacije franšiznog sektora usvajanjem Europskog etičkog kodeksa za franšizno poslovanje, savjetovanja i edukacije hrvatskih poduzetnika o ovom brzom i uspješnom načinu rasta  i internacionalizacije poslovanja.

Udruga je članica Europske franšizne federacije (EFF) i Svjetskog franšiznog vijeća (WFC) od 2006 godine. Udruga ima 17 godina iskustva i jedino je tijelo u Hrvatskoj koje se aktivno bavi franšiznim poslovanjem, franšiznim konzaltingom, edukacijom i regrutiranjem franšiznih partnera za domaće i strane franšizne koncepte. Udruga je odlično umrežena u svjetske organizacije preko kojih je pomogla mnogim domaćim, uspješnim, poslovnim konceptima internacionalizaciju svojeg poslovanja i u tome ima odlične rezultate i reference. Stranim franšiznim lancima pomaže plasman na Hrvatsko tržište i u tom smislu nudi franšize koje traže partnere.

Hrvatska udruga za franšizno poslovanje je također i jedino tijelu u široj regiji koje vrši Certificiranje kvalitete franšiznih sustava i u tom smislu je i mentor sličnim Udrugama u Europi.

Vjerujemo da svaki poduzetnik koji se odluči za kvalitetno širenje putem franšiznog poslovnog modela i internacionalizacije svojeg poslovanja može imati velike koristi od članstva u Hrvatskoj FIP udruzi umrežavajući se tako s kolegama iz cijelog svijeta preko članstva Udruge u Europskoj franšiznoj federaciji i Svjetskom franšiznom vijeću.

koriste privilegirane cijene nastupa na stranim sajmovima, kongresima, ali i konzaltinga, projektiranja franšize i sudjelovanja na domaćim i stranim franšiznim događanjima. No, naše usluge nisu namijenjene samo članovima već i onima koji to tek žele postati i koji se tek upuštaju u projektiranje franšiznog poslovnog modela ili kupnju neke od domaćih ili stranih franšiza.

Misija Udruge je okupljanje članova radi umrežavanja, savjetovanja, poticanja, promocije, popularizacije i razvoja franšiznog načina poslovanja, u svrhu povećanja zapošljavanja, promocije sigurnijeg, održivog  poduzetništva  i edukacije hrvatskih poduzetnika o ovom načinu financiranja njihove internacionalizacije ili jednostavno sigurnijeg pokretanja poslovnog pothvata.

IMATE PITANJA? KONTAKTIRAJTE NAS!